înregistrare winbet

Înregistrare Winbet

Ce criterii trebuie să îndeplinească un jucător pentru a face parte din probabil cea mai mare comunitate de pariori din România? La această întrebare vom răspunde astăzi când vom lua pas cu pas fiecare aspect al procesului de înregistrare Winbet. Winbet este un operator care oferă o gamă variată de servicii de gambling, începând cu sloturi, jocuri de cazino, BlackJack, Ruletă și altele. Fără să mai lungim prea mult timpul de așteptare, iată toate detaliile pe care trebuie să le cunoști despre Winbet înregistrare.

La sf├ór╚Öitul acestui ghid pas cu pas vei g─âsi ╚Öi informa╚Ťii despre bonusul oferit de Winbet la ├«nregistrare.

├Änregistrare Winbet – Accesarea online

Exist─â dou─â moduri foarte sigure prin care po╚Ťi s─â ajungi printr-un singur click direct pe site-ul oficial al celor de la Winbet. Po╚Ťi s─â te folose╚Öti deja de faptul c─â e╚Öti pe articolul nostru ╚Öi s─â intri pe site folosind link-ul de la noi sau po╚Ťi intra pe un motor de c─âutare separat ╚Öi s─â tastezi numele adresei de la Winbet. Ambele modalit─â╚Ťi func╚Ťioneaz─â ╚Öi te vor trimite pe pagina oficial─â pentru a crea un cont nou Winbet. 

Detaliile grafice sunt extrem de calitative și vei fi primit cu foarte multă căldură, culori, detalii despre jocuri, categorii de sloturi și premii. Ceea ce te interesează în acest moment este să găsești butonul de ÎNREGISTRARE pentru a putea porni formularul ce trebuie completat. Dacă ai găsit acest buton de culoare portocalie, apasă click pe el.

Cont nou Winbet. Datele contului de juc─âtor

Fiecare juc─âtor care nu de╚Ťine un cont propriu la va trebui s─â parcurg─â acest formular de ├«nregistrare Winbet. Tot ce trebuie s─â fac─â juc─âtorul este s─â completeze cu datele sale fiecare c├ómp obligatoriu pe care ├«l ├«nt├ólne╚Öte. Astfel, procesul de Winbet ├«nregistrare se va finaliza rapid, iar juc─âtorul se va bucura c├ót mai repede de platform─â. Formularul este ├«mp─âr╚Ťit ├«n 3 sec╚Ťiuni. 

Iat─â ce va trebui s─â completezi ├«n formularul de ├«nregistrare Winbet pentru prima sec╚Ťiune a acestuia:

 • Nume de utilizator – Numele de utilizator de pe acest cont nou Winbet va fi mereu afi╚Öat peste tot pe unde vei juca pe Winbet. Dac─â vei realiza un c├ó╚Ötig mare la loto, numele t─âu va ap─ârea ├«n istoric. Dac─â vei participa la unele dintre turneele Winbet, vei ap─ârea ├«n clasament cu acel nume. Alege-l a╚Öa cum ╚Ťi se pare mai potrivit.
 • Email – Adresa de e-mail va fi principala metod─â prin care echipa de la Winbet va putea intra ├«n contact cu tine. Fie c─â va fi vorba despre activarea noului cont sau despre trimiterea periodic─â a unui mesaj ├«n care vei fi notificat de noile promo╚Ťii active.
 • Parola – Cel mai sigur mod pentru a ╚Ťine toate datele contului, dar ╚Öi tranzac╚Ťiile ├«n siguran╚Ť─â este securizarea acestuia cu o parol─â. Aceasta trebuie s─â fie suficient de puternic─â pentru a nu fi ghicit─â de nimeni.
 • Repet─â parola – Parola trebuie s─â fie ╚Ťinut─â minte pentru a o putea folosi la fiecare logare ├«n cont. Formularul cere o confirmare a acesteia pentru a se asigura c─â juc─âtorul ╚Ötie bine parola.
 • Num─âr de telefon – Num─ârul de telefon este ├«nc─â o modalitate foarte sigur─â prin care vei putea fi verificat ├«n cazul unui c├ó╚Ötig foarte mare sau ├«n cazul verific─ârii autenticit─â╚Ťii datelor contului.
 • Cod Promo╚Ťional – Dac─â ai un cod promo╚Ťional ob╚Ťinut ├«n urma unei campanii sau al unui concurs sau de la un prieten, vei putea s─â ├«l introduci aici.

Winbet înregistrare. Date personale

A doua sec╚Ťiune din formular este la fel de simplu de completat, iar aici informa╚Ťiile sunt la ├«ndem├óna oricui. Sunt doar 5 c├ómpuri de completat, toate f─âc├ónd parte din categoria datelor personale. Aceste sunt:

 • Prenume – Prenumele trebuie introdus ├«n c├ómpul specific exact a╚Öa cum se reg─âse╚Öte ╚Öi ├«n cartea de identitate. Prenumele trebuie s─â apar╚Ťin─â celui care va folosi contul ├«n scopul jocului ╚Öi parierii. Dac─â juc─âtorul are 2 prenume, ambele vor fi trecute aici.
 • Numele – Condi╚Ťiile care se aplic─â prenumelor, sunt aplicate ╚Öi ├«n cazul numelor. Acestea trebuie s─â fie introduse exact a╚Öa cum sunt reg─âsite ╚Öi ├«n buletinul juc─âtorului.
 • Ora╚Ö – Ora╚Öul este ╚Öi el o component─â care dovede╚Öte faptul c─â juc─âtorul este de na╚Ťionalitate rom├ón─â ╚Öi este un detaliu ce trebuie specificat ├«n formular.
 • Adresa – Adresa complet─â este necesar─â pentru mai multe scopuri. ├Än cazul ├«n care juc─âtorul realizeaz─â c├ó╚Ötiguri sau tranzac╚Ťii de bani, acesta trebuie s─â poat─â fi verificat pentru a i se confirma identitatea. Adresa trebuie introdus─â conform actului de identitate.
 • ╚Üara – ╚Üara de provenien╚Ť─â trebuie s─â fie Rom├ónia, iar aceasta va fi deja selectat─â de c─âtre platform─â. Juc─âtorul nu trebuie s─â fac─â nicio ac╚Ťiune la acest c├ómp.

├Änregistrare Winbet. Ultima sec╚Ťiune din formular

Aceasta este ╚Öi ultima sec╚Ťiune din formularul de ├Änregistrare Winbet pentru un cont nou Winbet care con╚Ťine cele mai pu╚Ťine informa╚Ťii ce trebuiesc introduse. Doar 3 c├ómpuri p├ón─â la crearea noului t─âu cont de juc─âtor ╚Öi membru Winbet.

 • Cod numeric de identificare – Codul numeric de identificare este prescurtat ╚Öi CNP. Cu to╚Ťii ╚Ötim care este acesta, dar pentru a oferi absolut orice informa╚Ťie clar─â, CNP-ul este codul de 13 cifre care se reg─âse╚Öte ├«n partea de sus a actului de identitate(buletin).
 • Ziua de na╚Ötere – ├Än c├ómpul destinat zilei de na╚Ötere nu trebuie s─â scrii nimic. ├Än schimb, va trebui s─â selectezi cu ajutorul mouse-ului fiecare valoarea din data de na╚Ötere. Ziua, Luna ╚Ö Anul pot fi selectate ap─âs├ónd s─âgeata orientat─â ├«n jos.
 • Genul – Ultimul c├ómp din formular ├«╚Ťi va cere s─â confirmi sexul. Aici juc─âtorul are dou─â variante, B─ârbat sau Femeie.

Winbet ├Änregistrare – Confirmarea v├órstei

Jocurile de noroc sunt interzise persoanelor care nu au împlinit vârsta majoratului, adică 18 ani. Nicio persoană care nu a împlini această vârstă nu are voie să creeze un cont pe Winbet.

Acum c─â toate c├ómpurile au fost completate, nu mai r─âm├óne altceva dec├ót s─â ape╚Öi butonul CREARE CONT. Dac─â ai primit un e-mail cu o confirmare, iat─â ce bonus de ├«nregistrare po╚Ťi primi imediat.

Bonus de înregistrare de la Winbet

Finalizarea procesului de creare al unui cont nou Winbet te va răsplăti cu un bonus oferit exclusiv celor care își creează pentru prima dată un cont la Winbet înregistrare.

Vei primi c├óte un premiu pentru fiecare dintre primele 3 depuneri pe care le efectuezi pe Winbet. Va trebui ca la fiecare dintre cele 3 depuneri s─â folose╚Öti un cod. Pentru a activa acest bonus, mergi la Profil, sec╚Ťiunea bonusuri. Codurile sunt:

 • WINBET1 pentru prima depunere – Vei primi bonus de 100% p├ón─â ├«n 300 RON + 100 Rotiri gratuite.
 • WINBET2 pentru a doua depunere – bonus 100% p├ón─â ├«n 700 RON + 150 rotiri gratuite.
 • WINBET3 pentru a treia depunere – bonus 100% p├ón─â ├«n 1000 RON + 250 rotiri gratuite.

Rotirile gratuite sunt folosite doar la Shining Crown.

Concluzie

Formularul de Winbet înregistrare este extrem de simplu de parcurs în doar câteva minute. Dacă toate datele sunt introduse corect, te vei putea bucura și de un bonus total de 100% de până la 2000 RON și de 500 de rotiri gratuite. Fiecare detaliu trebuie să fie adevărat, vârsta noului membru Winbet trebuie să fie de minim 18 ani, iar totul va fi în regulă. Bun venit în club!