inregistrare Fortuna

Înregistrare cazino Fortuna

Zeita Fortuna aduce noroc pentru to╚Ťi juc─âtorii care beneficiaz─â de bonus de ├«nregistrare fortuna,la cazinoul online cu acela╚Öi nume. Zei╚Ťa mitologiei romane este invocat─â de c─âtre pariori, iar castigurile mari sunt la ├«ndem├óna celor ├«ndr─âzne╚Ťi.

Cazino Fortuna te a╚Öteapt─â online cu pariuri sportive, jocuri de tip slot, pariuri live ╚Öi multe oferte tentante. Dac─â te sim╚Ťi norocos, atunci nu ramane decat sa te ├«nregistrezi pe www.fortuna.ro si sa beneficiezi de bonus ├«nregistrare fortuna.

Cum te înregistrezi la cazino online Fortuna

A╚Öa cum vei vedea aici, e foarte simplu ╚Öi u╚Öor s─â ├«╚Ťi deschizi un cont de juc─âtor.  Procesul de ├«nregistrare va dura doar c├óteva minute. Atunci cand intri pe pagina oficial─â a cazinoului Fortuna, dai click pe butonul ÔÇ×├«nregistrareÔÇŁ pe fundal negru, din col╚Ťul din dreapta ÔÇô sus al site-ului, ca ├«n imagine:

Vei vedea se deschide o pagina care contine formularul de înregistrare, exact ca aici:

Formularul con╚Ťine o serie de informa╚Ťii esen╚Ťiale pentru ├«nregistrarea pe site ca juc─âtor. Este foarte important s─â completezi fiecare caseta cu aten╚Ťie ╚Öi s─â introduci datele corect pentru ca aceste date te ajuta sa ai un cont valid,sa po╚Ťi beneficia de bonusul la ├«nregistrare ╚Öi multe alte surprize la Fortuna.

Coloana din stânga:

E-mail ÔÇô aici introduci o adres─â de po╚Öt─â electronic─â valid─â; aceasta va fi necesar─â at├ót pentru a activa contul de pariuri, c├ót ╚Öi pentru a-l recupera ├«n cazul ├«n care ai uitat datele de logare

Nume de utilizator –  alegi un nume sau porecla (username) pe care ├«l vei folosi la fiecare fiecare logare. Acest username trebuie s─â con╚Ťin─â 5-16 caractere

Parol─â ÔÇô alegi un cuvant format din 8-20 de caractere, pe care s-o folose╚Öti de fiecare dat─â la logare. Aten╚Ťie, parola trebuie s─â con╚Ťin─â cel pu╚Ťin o majuscul─â( litera mare), o cifr─â ╚Öi un caracter special

Prenume ÔÇô numele mic

Nume ÔÇô numele t─âu de familie

Data na╚Öterii ÔÇô treci ziua ├«n prima coloan─â, luna ├«n a doua ╚Öi anul ├«n a treia coloana

CNP ÔÇô Codul Numeric Personal din actul t─âu de identitate, sau certificat de na╚Ötere. .

 Coloana din dreapta:

Sex ÔÇô  alegi Masculin sau Feminin

Adres─â ÔÇô aici treci adresa la care locuie╚Öti

Ora╚Ö ÔÇô aici scrii ora╚Öul ├«n care locuie╚Öti

Cod po╚Ötal ÔÇô codul po╚Ötal asociat adresei tale, ├«l po╚Ťi afla consultand un nomenclator de coduri postale

Telefon mobil ÔÇô num─ârul t─âu de telefon mobil. E important sa scrii num─ârul de telefon folosit de tine, pentru ca este posibil s─â fii contactat ├«n cazul ├«n care se dore╚Öte de exemplu verificare contului

Cod promo╚Ťional – dac─â ai un cod promo╚Ťional, introdu-l aici ├«n aceasta caseta

╚Üara – este selectat─â automat Rom├ónia, nu po╚Ťi schimba numele ╚Ť─ârii

Vreau s─â primesc oferte ÔÇô aici po╚Ťi sa bifezi aceast─â c─âsu╚Ť─â (nu este obligatoriu) . ├Än acest mod vei fi ├«n╚Ötiin╚Ťat pe email atunci c├ónd apare o nou─â promo╚Ťie pe site.

Confirm c─â am peste 18 ani ╚Öi accept Termenii ╚Öi condi╚Ťii ÔÇô este obligatoriu s─â bifezi aceast─â c─âsu╚Ť─â pentru fortuna ├«nregistrare.

├Änregistrare ÔÇô aici ape╚Öi pe buton pentru a finaliza procesul de deschidere a contului de pariuri

Este recomandat sa cite╚Öti cu aten╚Ťie capitolul Termeni si conditii, pentru ca acolo afli exact ce drepturi ╚Öi obliga╚Ťii ai ca juc─âtor ╚Öi cum se utilizeaz─â site-ul. 

Dup─â ce parcurgi pa╚Öii de mai sus ├«n mod corect, vei primi un e-mail ├«n care g─âse╚Öti un link de activare a contului. Dai click pe acest link, contul este ├«nregistrat, dup─â care te po╚Ťi loga utiliz├ónd datele tale folosite la ├«nregistrare. ├Än cazul ├«n care ai dificult─â╚Ťi la ├«nregistrarea unui cont Fortuna sau ui╚Ťi parola ╚Öi nu ╚Ötii cum sa iti recuperezi contul, trebuie sa contactezi serviciul de rela╚Ťii cu clien╚Ťii.

├Än cazul ├«n care decizi la un moment dat s─â ├«╚Ťi ╚Ötergi contul ├«nregistrat la Fortuna, atunci intr─â ├«n sec╚Ťiunea ÔÇŁContul MeuÔÇŁ ÔÇô ÔÇŁJoc ResponsabilÔÇŁ ╚Öi ape╚Öi pe butonul ÔÇŁExcludereÔÇŁ. Tot acolo ai ╚Öi o op╚Ťiune pentru a alege excluderea pentru o anumit─â perioad─â de timp, f─âr─â sa stergi definitiv contul.

De ce s─â ├«╚Ťi deschizi un cont la cazino Fortuna?

Fortuna este o companie cunoscut─â ╚Öi ├«ndr─âgit─â, unde g─âse╚Öti o larg─â varietate de jocuri de casino, sloturi, jocuri de masa, etc. Aceasta companie este licentiata de c─âtre ONJN, prin urmare este un operator serios unde poti juca cu toate increderea. Datele tale personale sunt ├«n siguran╚Ťa la Fortuna, fiind prelucrate ╚Öi stocate ├«n conformitate cu legisla╚Ťia rom├óneasc─â ╚Öi european─â ├«n vigoare ( GDPR).

Bonus ├«nregistrare Fortuna 

Pachetul de bun venit la ├«nregistrare fortuna con╚Ťine 3 bonusuri, ├«n valoare total─â de 2000 de RON. Aceste bonusuri le prime╚Öti pentru primele trei depuneri f─âcute ├«n contul t─âu. Pentru revendicarea pachetului de bun venit trebuie sa folose╚Öti codul promo╚Ťional ÔÇťFORTUNA1ÔÇŁ.

DepunereProcent bonus acordatSuma maxim─â a depozitului
Prima depunere100%800 RON
A doua depunere150%600 RON
A treia depunere200%600 RON

                                          Total: 2000 RON

Ce trebuie sa faci pentru a primi bonus înregistrare Fortuna

Ca orice bonus primit cadou de la operator, aceste sume se supun unor termeni ╚Öi condi╚Ťii impuse de site, pe care trebuie sa le ├«ndeplinesti. Din momentul ├«n care vrei sa primesti bonusul ╚Öi faci prima depunere, ai la dispozi╚Ťie 28 zile ├«n care po╚Ťi face acest lucru. Dup─â acest termen, bonusul fortuna ├«nregistrare nu mai poate sa fie activat.

├Än interval de 3 zile este necesar sa faci o prima depunere. Odat─â ce ai f─âcut aceasta prima depunere, trebuie sa o rulezi de 25 de ori, dup─â care po╚Ťi scoate banii castigati. Pentru fiecare depunere, timpul ├«n care trebuie sa fie ├«ndeplinite cerin╚Ťelor de rulaj este de 7 zile. ╚Üine cont ca ├«n cadrul cerin╚Ťelor de rulaj intra at├ót pierderile cat si castigurile.

Cerin╚Ťe rulaj pentru prima depunere: Pentru depozitul de 100% pana la 800 de RON, cerin╚Ťe de rulaj este de 25x. Adic─â, la 100 de RON prime╚Öti bonus trebuie sa rulezi o suma de 2500 de RON pentru retragerea castigului.

Cerin╚Ťe rulaj pentru a doua depunere: Pentru a doua depunere de 150% pana la 600 de RON, cerin╚Ťe de rulaj este tot de 25x. Adic─â, dac─â depui 100 de RON, prime╚Öti ├«napoi 150 de RON cu care trebuie sa rulezi o suma de 3750 de RON ├«n acest caz.

Cerin╚Ťe rulaj pentru a treia depunere: Ultima depunere este cea care ├«nchide bonusul de ├«nregistrare fortuna ╚Öi este acordat─â ├«n procent de 200% pana la 600 de RON. Deci, cu 100 de RON depusi, primesti alti 200 de RON din partea Fortuna Romania. Apoi, trebuie sa rulezi o suma totala de 5000 de RON ╚Öi apoi po╚Ťi s─â ├«╚Ťi retragi banii din cont.

De╚Öi condi╚Ťiile de rulaj par dificile, nu sunt chiar atat de greu de ├«ndeplinit. Dac─â respec╚Ťi termenele ╚Öi condi╚Ťiile impuse pentru rulaj, bonusul la ├«nregistrare fortuna e al t─âu iar distrac╚Ťia e garantat─â! Ramane sa completezi corect procesul de inregistrare si apoi sa te bucuri de toate facilit─â╚Ťile de juc─âtor la Fortuna.