inregistrare Fortuna

Înregistrare cazino Fortuna

Zeita Fortuna aduce noroc pentru toți jucătorii care beneficiază de bonus de înregistrare fortuna,la cazinoul online cu același nume. Zeița mitologiei romane este invocată de către pariori, iar castigurile mari sunt la îndemâna celor îndrăzneți.

Cazino Fortuna te așteaptă online cu pariuri sportive, jocuri de tip slot, pariuri live și multe oferte tentante. Dacă te simți norocos, atunci nu ramane decat sa te înregistrezi pe www.fortuna.ro si sa beneficiezi de bonus înregistrare fortuna.

Cum te înregistrezi la cazino online Fortuna

Așa cum vei vedea aici, e foarte simplu și ușor să îți deschizi un cont de jucător.  Procesul de înregistrare va dura doar câteva minute. Atunci cand intri pe pagina oficială a cazinoului Fortuna, dai click pe butonul „înregistrare” pe fundal negru, din colțul din dreapta – sus al site-ului, ca în imagine:

Vei vedea se deschide o pagina care contine formularul de înregistrare, exact ca aici:

Formularul conține o serie de informații esențiale pentru înregistrarea pe site ca jucător. Este foarte important să completezi fiecare caseta cu atenție și să introduci datele corect pentru ca aceste date te ajuta sa ai un cont valid,sa poți beneficia de bonusul la înregistrare și multe alte surprize la Fortuna.

Coloana din stânga:

E-mail – aici introduci o adresă de poștă electronică validă; aceasta va fi necesară atât pentru a activa contul de pariuri, cât și pentru a-l recupera în cazul în care ai uitat datele de logare

Nume de utilizator –  alegi un nume sau porecla (username) pe care îl vei folosi la fiecare fiecare logare. Acest username trebuie să conțină 5-16 caractere

Parolă – alegi un cuvant format din 8-20 de caractere, pe care s-o folosești de fiecare dată la logare. Atenție, parola trebuie să conțină cel puțin o majusculă( litera mare), o cifră și un caracter special

Prenume – numele mic

Nume – numele tău de familie

Data nașterii – treci ziua în prima coloană, luna în a doua și anul în a treia coloana

CNP – Codul Numeric Personal din actul tău de identitate, sau certificat de naștere. .

 Coloana din dreapta:

Sex –  alegi Masculin sau Feminin

Adresă – aici treci adresa la care locuiești

Oraș – aici scrii orașul în care locuiești

Cod poștal – codul poștal asociat adresei tale, îl poți afla consultand un nomenclator de coduri postale

Telefon mobil – numărul tău de telefon mobil. E important sa scrii numărul de telefon folosit de tine, pentru ca este posibil să fii contactat în cazul în care se dorește de exemplu verificare contului

Cod promoțional – dacă ai un cod promoțional, introdu-l aici în aceasta caseta

Țara – este selectată automat România, nu poți schimba numele țării

Vreau să primesc oferte – aici poți sa bifezi această căsuță (nu este obligatoriu) . În acest mod vei fi înștiințat pe email atunci când apare o nouă promoție pe site.

Confirm că am peste 18 ani și accept Termenii și condiții – este obligatoriu să bifezi această căsuță pentru fortuna înregistrare.

Înregistrare – aici apeși pe buton pentru a finaliza procesul de deschidere a contului de pariuri

Este recomandat sa citești cu atenție capitolul Termeni si conditii, pentru ca acolo afli exact ce drepturi și obligații ai ca jucător și cum se utilizează site-ul. 

După ce parcurgi pașii de mai sus în mod corect, vei primi un e-mail în care găsești un link de activare a contului. Dai click pe acest link, contul este înregistrat, după care te poți loga utilizând datele tale folosite la înregistrare. În cazul în care ai dificultăți la înregistrarea unui cont Fortuna sau uiți parola și nu știi cum sa iti recuperezi contul, trebuie sa contactezi serviciul de relații cu clienții.

În cazul în care decizi la un moment dat să îți ștergi contul înregistrat la Fortuna, atunci intră în secțiunea ”Contul Meu” – ”Joc Responsabil” și apeși pe butonul ”Excludere”. Tot acolo ai și o opțiune pentru a alege excluderea pentru o anumită perioadă de timp, fără sa stergi definitiv contul.

De ce să îți deschizi un cont la cazino Fortuna?

Fortuna este o companie cunoscută și îndrăgită, unde găsești o largă varietate de jocuri de casino, sloturi, jocuri de masa, etc. Aceasta companie este licentiata de către ONJN, prin urmare este un operator serios unde poti juca cu toate increderea. Datele tale personale sunt în siguranța la Fortuna, fiind prelucrate și stocate în conformitate cu legislația românească și europeană în vigoare ( GDPR).

Bonus înregistrare Fortuna 

Pachetul de bun venit la înregistrare fortuna conține 3 bonusuri, în valoare totală de 2000 de RON. Aceste bonusuri le primești pentru primele trei depuneri făcute în contul tău. Pentru revendicarea pachetului de bun venit trebuie sa folosești codul promoțional “FORTUNA1”.

DepunereProcent bonus acordatSuma maximă a depozitului
Prima depunere100%800 RON
A doua depunere150%600 RON
A treia depunere200%600 RON

                                          Total: 2000 RON

Ce trebuie sa faci pentru a primi bonus înregistrare Fortuna

Ca orice bonus primit cadou de la operator, aceste sume se supun unor termeni și condiții impuse de site, pe care trebuie sa le îndeplinesti. Din momentul în care vrei sa primesti bonusul și faci prima depunere, ai la dispoziție 28 zile în care poți face acest lucru. După acest termen, bonusul fortuna înregistrare nu mai poate sa fie activat.

În interval de 3 zile este necesar sa faci o prima depunere. Odată ce ai făcut aceasta prima depunere, trebuie sa o rulezi de 25 de ori, după care poți scoate banii castigati. Pentru fiecare depunere, timpul în care trebuie sa fie îndeplinite cerințelor de rulaj este de 7 zile. Ține cont ca în cadrul cerințelor de rulaj intra atât pierderile cat si castigurile.

Cerințe rulaj pentru prima depunere: Pentru depozitul de 100% pana la 800 de RON, cerințe de rulaj este de 25x. Adică, la 100 de RON primești bonus trebuie sa rulezi o suma de 2500 de RON pentru retragerea castigului.

Cerințe rulaj pentru a doua depunere: Pentru a doua depunere de 150% pana la 600 de RON, cerințe de rulaj este tot de 25x. Adică, dacă depui 100 de RON, primești înapoi 150 de RON cu care trebuie sa rulezi o suma de 3750 de RON în acest caz.

Cerințe rulaj pentru a treia depunere: Ultima depunere este cea care închide bonusul de înregistrare fortuna și este acordată în procent de 200% pana la 600 de RON. Deci, cu 100 de RON depusi, primesti alti 200 de RON din partea Fortuna Romania. Apoi, trebuie sa rulezi o suma totala de 5000 de RON și apoi poți să îți retragi banii din cont.

Deși condițiile de rulaj par dificile, nu sunt chiar atat de greu de îndeplinit. Dacă respecți termenele și condițiile impuse pentru rulaj, bonusul la înregistrare fortuna e al tău iar distracția e garantată! Ramane sa completezi corect procesul de inregistrare si apoi sa te bucuri de toate facilitățile de jucător la Fortuna.