înregistrare betfair

Înregistrare Betfair – Pas cu Pas

Ești pregătit să pariezi corect și cinstit pe Betfair? Dacă ești atât de nerăbdător încât până și procesul de înregistrare Betfair pare că este prea lung și obositor, la sfârșitul acestui articol ne vei mulțumi pentru că te-am ferit de foarte mult timp pierdut și ți-am oferit cea mai rapidă soluție prin care poți trece prin procesul de Betfair înregistrare pentru a putea începe cu adevărat să pariezi. Citește cu atenție fiecare pas din acest ghid și vei avea propriul cont în câteva momente.

Cum creezi un cont nou Betfair

Betfair este acel operator de pariuri sportive și jocuri de noroc pe care îl vezi foarte des în reclamele de la tv și pe toate bannerele online unde sunt promovate acest gen de servicii. Este unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de pariuri din România, iar acest aspect se va reflecta și în simplitatea parcurgerii procesului de înregistrare Betfair. Cu toate că este un proces relativ simplu, acesta necesită puțină atenție și îndrumare, iar pentru asta va trebui să citești următorii pași:

Pasul 1 – Găsește formularul de Betfair Înregistrare

În primul pas trebuie să fii sigur că te afli unde trebuie și completezi formularul care trebuie. Pentru a identifica locul unde va fi accesat formularul de înregistrare Betfair, jucătorul trebuie să ajungă pe pagina principală sau pe oricare dintre paginile website-ului online al operatorului. Formularul este deschis în momentul în care este apăsat butonul negru ce conține textul alb: “Înregistrați-vă acum”

Pasul 2 – Completează prima parte a formularului

Dacă totul a fost executat corect până în acest punct, acum ai în față un formular care încape pe o singură pagină și este compus din două secțiuni principale. Prima este legată de informațiile jucătorului, iar cea de-a doua despre informațiile contului de jucător. Iată ce detalii va trebui să introduci în prima parte a formularului:

 • Genul – Primul detaliu customizabil al primei părți din formular este alegerea sexului. Fie că ești bărbat sau femeie, formularul îți cere să îți confirmi genul Masculin sau Feminin. 
 • Prenume – Prenumele nu pare a fi o informație care să îți provoace probleme, dar în industria de pariuri sportive unde siguranța datelor este cea mai importantă, va trebui să te asiguri că introduci corect Prenumele așa cum se regăsește și în buletin
 • Numele de familie – Același lucru este valabil și pentru Numele de familie care nu trebuie să difere absolut deloc de forma acestuia din cartea de identitate. Chiar și cea mai simplă greșeală poate duce la anularea contului de jucător.
 • Data nașterii – Data nașterii are importanță dublă. În principal trebuie să confirme identitatea persoanei care deține contul și să fie conformă cu restul setului de date, iar în al doilea rând, dovedește faptul că jucătorul are împlinită vârsta de 18 ani.
 • Țara – Dacă te înregistrezi direct din România, cel mai probabil această opțiune va fi deja selectată de către formular în mod automat
 • Adresa – Adresa este una dintre datele personale care sunt necesare atunci când operatorul de pariuri online realizează tranzacții financiare. Statul Român are nevoie de acces la detaliile celor care tranzacționează bani sau realizează câștiguri, astfel, adresa ta atestă că ai domiciliul pe teritoriul României.
 • Cod Numeric Personal – Sau CNP cum este cunoscut foarte bine de către toți românii. Acesta este codul de 13 cifre pe care trebuie obligatoriu să îl completezi în formular pentru a finaliza procesul de Betfail Înregistrare.
 • Cetățenie – Cetățenia nu este stabilită de țara unde locuiești ci de cea în care te-ai născut. Dacă ești născut în România, va trebui să lași această opțiune în formular.
 • Număr de telefon – Fiecare jucător are un număr de telefon la care poate fi contactat pentru confirmarea unei retrageri, pentru activarea contului sau pentru orice confirmare de identitate. Numărul de telefon trebuie să fie corect și să aparțină celui care creează un cont nou Betfair.

Pasul 3- Înregistrare Betfair partea 2

Acest proces de Betfair Înregistrare poate fi demarat atât de pe telefon cât și de pe un laptop sau calculator. În ambele variante, formularul pentru obținerea unui cont nou Betfair conține și o a doua parte a formularului. Aici va fi nevoie să introduci datele ce vor fi folosite pentru personalizarea contului.

 • Adresa de e-mail – Adresa de e-mail este una dintre cele mai folosite modalități prin care operatorul se asigură că un cont nou Betfair nu a fost creat de către un robot sau alt program malițios. Folosește o adresă personală pe care o verifici regulat.
 • Parola – Siguranța contului depinde de cât de sigură este această parolă. Iar prin sigur nu ne referim la complicat ci și la faptul că nimeni altcineva nu mai trebuie să o cunoască. Alege o parolă puternică și păstreaz-o secret.
 • Întrebarea de securitate – Dacă se întâmplă ca altcineva să folosească contul realizat prin formularul de Betfair Înregistrare, acestuia i se va cere răspunsul la întrebarea de securitate. Evident, răspunsul îl cunoști doar tu, deci acesta nu va avea acces la cont.
 • Răspuns de securitate – Răspunsul la întrebare trebuie introdus și el în formularul de Înregistrare Betfair.
 • Moneda – Dacă veniturile tale sunt realizate în RON, moneda contului ar trebui să fie la fel. Vei depune și retrage bani, deci nu îți vei dori să plătești taxe de schimb valutar.
 • Cod promoțional – Dacă ai un cod obținut de la un advertiser sau de la un partener de promovare, folosește-l pentru că vei putea profita de un bonus de înregistrare, de bun venit sau alte surprize.

Pasul 4 – Contul tău este activat

După ce toate datele sunt introduse, bifează căsuțele de la finalul formularului. Acestea îți vor oferi ocazia de a primi noutățile referitoare la activitatea operatorului.

Apasă butonul de “Înregistrați-vă acum!” iar un cont nou Betfair va fi făcut cu numele dvs.

Concluzie

Fii foarte atent la corectitudinea datelor introduse, fii sigur că acestea aparțin doar persoanei care înregistrează contul, adică ție. Și cel mai important lucru, nu vei putea juca dacă nu ai vârsta de 18 ani.