depunere maxbet

Depuneri și Retrageri Maxbet – Metode de plată

Fiecare jucător de cazino online trebuie să treacă printr-un pas important atunci când se înregistrează pe platforma unui operator de jocuri de noroc. Să facă o depunere pentru a începe să parieze. Astăzi vei afla tot ce trebuie să știi despre o depunere Maxbet și despre ce bonus poți obține la prima ta depunere.

Cum faci o depunere Maxbet

Pentru a face o depunere Maxbet, trebuie să parcurgi un set de pași. De cele mai multe ori, în ghidurile noastre vorbim despre obligativitatea de a crea un cont. Același lucru este valabil și pentru Maxbet. Primul pas pentru a putea face o depunere sau o retragere Maxbet este să înregistrezi un cont. Apoi, urmează pașii de mai jos:

 1. Mergi la meniul profilului de jucător și selectează butonul cu textul DEPUNERE. Dacă nu reușești să îl identifici, acesta se află foarte aproape de tabelul unde poți vedea informațiile din balanțele de bani reali și bani bonus.
 2. Alege o metodă de plată pentru a putea face depunerea. La Maxbet poți face o depunere folosind cardul de credit, prin transfer bancar, prin Skrill Paysafecard sau Neteller, prin EcoPayz sau prin serviciul Smith&Smith.
 3. Completează formularul de depunere cu toate datele necesare. Dacă faci o depunere folosind cardul, va trebui să treci datele de pe card. Dacă faci o depunere prin Skrill sau Neteller, va trebui să confirmi depozitul din meniul contului acelui portofel electronic pe care l-ai ales.
 4. Apasă pe butonul DEPUNERE, iar în câteva momente tranzacția va fi confirmată și banii vor ajunge în balanța ta de bani reali.

Metodele de depunere Maxbet disponibile

În pasul 2 al ghidului de depunere Maxbet am enumerat câteva metode de plată Maxbet folosite de către jucători. Fiecare dintre ele funcționează diferit, iar când vrei să confirmi depunerea pentru una dintre ele, va trebui să treci prin etape diferite. Le-am explicat mai jos și am oferit și detalii despre suma minimă ce trebuie depusă.

 • Card de credit – Depozitul prin cardul de credit este cea mai populară metodă folosită în rândul jucătorilor. Majoritatea tranzacțiilor prin această metodă sunt confirmate folosind telefonul mobil deoarece majoritatea băncilor au un serviciu de internet banking. Suma minimă pentru depuneri Maxbet folosind cardul de credit este 20 RON.
 • Transfer bancar – Pentru a face depuneri Maxbet prin transfer bancar, va trebui să depui o sumă minimă de 50 RON. Este important de știut faptul că această tranzacție prin transfer bancar are cel mai mare timp de procesare.
 • Skrill, Neteller, Paysafecard. Portofelele electronice sunt folosite pentru a face depuneri Maxbet pentru servicii din mediul online. Cazinourile online comunică excelent de bine cu astfel de portofele. Trebuie să îți înregistrezi un cont separat pe una dintre platformele Skrill, Neteller sau Paysafecard și să depui bani acolo înainte de a plăti din contul de cazino. Suma minimă este de 50 RON.
 • EcoPayz – Un serviciu simplu de plăți online unde poți deschide un cont și efectua depuneri Maxbet sume de minim 20 RON.

Cum faci o retragere Maxbet

În secțiunea de retrageri Maxbet există posibilitatea de a urmări tot istoricul de tranzacții și de a vedea toate tranzacțiile care sunt în așteptare în contul tău. Pentru a putea face o retragere Maxbet, trebuie să urmezi pașii de mai jos:

 1. Loghează-te pe platforma Maxbet și mergi la meniul de jucător pentru a selecta opțiunea de retrageri Maxbet
 2. Din secțiunea de retrageri Maxbet alege să efectuezi o tranzacție apăsând un click pe iconița de retrageri. Vei fi redirecționat la un meniu de unde va trebui să alegi una dintre acele metode de plată Maxbet.
 3. Alege să efectuezi o retragere Maxbet prin Card de credit, Transfer Bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, EcoPayz sau Trustly.
 4. Completează formularul cu suma pe care dorești să o retragi, confirmă retragere Maxbet și așteaptă ca banii să ajungă în contul tău.

Retrageri Maxbet – Metode disponibile

Cele mai multe retrageri Maxbet au aceeași valoare minimă pe care va trebui să o respecți. Toate retragerile trebuie să respecte o sumă minimă de 50 RON. Este posibil să existe câteva excepții pentru cardul de credit unde depunerea minimă ar putea fi 20 RON. Un lucru este clar, aici vei găsi cele mai bune metode de plată Maxbet.

Bonus de depunere Maxbet

Fiindcă prima depunere efectuată cu una dintre aceste metode de plată Maxbet îți va aduce și un bonus la acest operator, iată ce surprize te așteaptă după confirmarea tranzacției. Pentru jucătorii care se înregistrează cu un cont nou și efectuează depuneri Maxbet, există un bonus de bun venit ce conține 3.333 RON bonus + 333 de rotiri gratuite. 

Jucătorii trebuie să efectueze 3 depuneri folosind 3 coduri promoționale, MAX1, MAX2 și MAX3. După revendicare și îndeplinirea condițiilor, vei putea să folosește una dintre acele metode de plată Maxbet pentru a face retrageri Maxbet și astfel să te bucuri de câștiguri.

Concluzie

Acesta a fost ghidul nostru despre depunerile ce pot fi efectuate la Maxbet, dar și metodele și sumele minime pentru retrageri Maxbet. Mult noroc la joc!