depunere betano

Depuneri și Retrageri Betano

Betano este una dintre primele opțiuni pe care pariorii din România le aleg pentru a plasa pariuri pe cele mai populare sporturi. Pentru a construi cele mai bune bilete, trebuie să ai bani pe care să îi pariezi. Pentru o depunere Betano trebuie să parcurgi câțiva pași simpli folosind metode populare. Astăzi vei afla tot ce trebuie să știi despre cum să depui și să retragi la Betano.

Cum faci o depunere Betano

Betano este o platformă de plasare a pariurilor sportive, dar excelează și la serviciile de cazino online pe care le oferă comunității din România. După ce ai înregistrat contul, acesta trebuie activat, altfel, activitatea în calitate de jucător va fi afectată de unele limitări. Plasarea pariurilor nu se poate face fără bani reali în balanță și nici revendicarea bonusului de bun venit nu putea fi posibilă. Prima depunere Betano este importantă, așa că iată care sunt pașii:

 1. La înregistrarea contului, ai ales un nume de utilizator și o parolă pe care trebuie să le folosești pentru a te conecta la contul tău. Pentru a efectua depuneri Betano, va trebui să te conectezi pe platformă cu acest cont de jucător.
 2. După ce te-ai conectat, vei primi acces la panoul de jucător ce poate fi accesat din partea dreaptă a ecranului. În acel meniu vei găsi opțiunea de a efectua depuneri Betano, dar și detalii despre alte metode de plată Betano.
 3. Alege una dintre acele metode de plată Betano, completează formularul de depunere Betano, trece suma de bani pe care o dorești depusă și apasă butonul de confirmare.
 4. Dacă este pentru prima dată când efectuezi o depunere Betano, vei putea să revendici și un bonus de bun venit. Vei găsi la finalul acestui ghid câteva informații despre tot ceea ce trebuie să știi despre acesta.

Depuneri Betano prin metode sigure

Pentru a efectua depuneri Betano, jucătorul trebuie să respecte câteva condiții și să se conformeze regulilor de depunere. În rândul cazinourilor online din România există foarte multe metode de plată, dar majoritatea pariorilor se folosesc de serviciile bancare pentru a depune bani. Cea mai populară metodă este cea cu cardul bancar, dar poți alege oricare dintre aceste metode de plată Betano:

 • Cardul de Credit – Pentru depuneri Betano efectuate cu ajutorul unui card de credit, jucătorul este nevoit să deschidă un cont la un reprezentant bancar din România. Pentru a efectua un depozit prin această metodă, formularul tranzacției trebuie completat cu numărul cardului, data expirării și codul CVV de pe spate, suma depusă, iar totul trebuie confirmat din aplicația de internet banking. Suma minimă de depunere 20 RON.
 • Transfer bancar – Dacă nu ai la îndemână alte metode de plată Betano, poți folosi transferul bancar. De obicei, această modalitate de tranzacționare necesită cel mai mult timp pentru a putea fi procesată, iar banii ajung mai greu în cont decât dacă ar fi fost trimiși prin card de exemplu. Suma minimă 0 RON.
 • Skrill, Paysafecard – Servicii asemănătoare de online banking. Aceste două companii funcționează sub forma unui portofel electronic. Adică un loc din mediul online unde vei putea să tranzacționezi bani cumpărând servicii ce pot fi plătite prin plăți inteligente. Paysafecard este o metodă prin care poți alimenta un cont și din stațiile fizice. Suma minimă 20 RON,
 • Neteller – Încă un serviciu de portofel electronic unde plățile vor fi procesate instantaneu, doar că aici Suma minimă este 40 RON.

Ce trebuie să faci pentru o retragere Betano?

Depunerea este doar jumătate din procesul de tranzacționare pe care îl vei avea cu cei de la Betano. Un jucător care caută metode de plată Betano este un jucător care a avut succes și care este dornic să își retragă câștigurile pentru care a muncit ore în șir pe platforma de pariere. Iată pașii de parcurs pentru a efectua retrageri Betano:

 1. Mergi în secțiunea Casierie pentru a putea alege una dintre metodele de retragere Betano disponibile. Sfatul nostru este să folosești aceeași metodă de retragere Betano pe care ai folosit-o și în momentul în care ai depus bani.
 2. Completează formularul și confirmă tranzacția în modul aferent metodei de plată aleasă de tine. Nu uita să respecți și sumele minime de retragere pe care ți le-am trecut mai jos.
 3. Cererea ta de retragere Betano este trimisă către confirmare, iar în funcție de ce metode de plată Betano ai folosit, aceasta va fi aprobată mai devreme sau mai târziu. Retragerile banilor din bonusuri sunt însoțite de condiții suplimentare pe care ar trebui să le consulți.

Retrageri Betano – Suma minimă de retragere

 • Retrageri Betano prin Card Bancar – Minim 120 RON
 • Transfer Bancar – Minim 1 RON
 • Skrill – Minim 120 RON
 • Retragere Betano prin Neteller – Minim 120 RON
 • Paysafecard – 0 RON

Bonusul de bun venit de la Betano

Bonusul de bun venit de la Betano te pregătește pentru un sezon plin de câștiguri. 100% bonus la prima depunere care poate urca până la frumoasa sumă de 500 RON. Așadar, dacă aveai poftă de niște retrageri Betano pentru a suplimenta sezonul de sărbători care stă să vină, Betano este aici pentru tine. 

Pentru a putea revendica acest bonus trebuie să fii înregistrat, să efectuezi prima ta depunere și să respecți rulajul. Apoi, vei putea să faci câte retrageri Betano îți dorești pentru că banii sunt la tine!

Concluzie

Chiar dacă citești o singură dată acest ghid, nu vei mai avea niciodată probleme când vei dori să faci tranzacții la Betano. Este extrem de simplu să depui, dar și mai ușor este să retragi. Pariază responsabil!