Sportingbet

Bonus Depozit: 100%
Bonus Joc: 700 RON

Sportingbet

Rating: 9.3

  • Numeroase turnee de joc;
  • Tranzacții sigure;
  • Gamă variată de jocuri;

An înființare: 2000
Licenta ONJN: L1160656W000327

Sportingbet Romania, prietenie la prima pariere

Plasat de către jucători şi organismele de specialitate în topul site-urilor de pariuri, Sportingbet Romania pune la dispoziţia ta unul dintre cele mai atrăgătoare cazinouri online existente la ora actuală în România. Ai la dispoziţie, pe lângă obişnuitele pariuri sportive, o paletă largă de jocuri de cazinou, de la sloturi până la clasicele ruletă sau poker american. Avantajul oferit de Sportingbet Romania este că poţi încerca jocurile fără a fi nevoie de softuri sau aplicaţii speciale, nici de descărcarea jocurilor pe calculatorul personal. Nu în ultimul rând, ai parte de bonusuri permanente şi de jackpoturi simple sau progresive, astfel încât şansele tale de câştig să sporească. Practic, pe cazinoul Sportingbet Romania ai la îndemână sisteme de pariere pe toate gusturile, accesibile pe un site complet şi bine structurat.

Despre site

Sportingbet Romania a optat pentru paginile sale de o interfaţă odihnitoare şi aerisită, păstrând culorile alb-albastru specifice brandului. Acesta este construit oarecum pe sistemul clasic, în care nu eşti asaltat permanent de reclame sclipitoare şi bannere în mişcare, astfel încât navigarea ta pe site să fie cât mai plăcută şi mai rapidă. Meniu, uşor vizibil, în care ai prezentate principalele secţiuni de pe site, după care, accesând pagina cazinoului, ai subsecţiunile aferente acestuia – sloturi, jocuri de masă, Cazinou live sau video poker. Cazinoul Sportingbet Romania te întâmpină cu premii consistente, ajungând la sute de lei oferiţi la prima depunere pe site, precum şi de sute de runde gratuite puse la bătaie pe jocurile de tip slot.

Despre jocuri

Pe cazinoul Sportingbet Romania vei fi surprins să constaţi de marea diversitate de jocuri pe care o ai la dispoziţie. Astfel, odată ce ai accesat secţiunea sloturi, spre exemplu, îţi sunt aşternute pe ecran aproximativ o sută de jocuri unul şi unul. Seria este deschisă de jocuri de ultimă generaţie, precum Dracula sau Atlantis, având totodată posibilitatea de a încerca şi jocuri clasice de tip 777 sau Twin Spin. Nu în ultimul rând, ai şansa de a prinde unul din jackpoturile puse la bătaie pe Mega Fortune Wheel sau alergând printre fructele exotice de pe Hawaiian Madness. De asemenea, pe Sportingbet online poţi simţi adevărata atmosferă a cazinourilor reale la jocuri atractive de zaruri sau de ruletă, după cum poţi încerca o mână norocoasă la Poker sau la Black Jack.

Bonusuri şi jackpoturi

Am spus la început că site-ul Sportingbet Romania nu abundă de oferte şi de promoţii cu bonusuri peste măsură sau alte premii. Aceasta nu înseamnă că ele nu se regăsesc pe site, însă acestea sunt afişate de obicei pe fiecare secţiune în parte. Astfel, odată ce ai intrat la pariuri, vei găsi bonusuri adecvate pentru această categorie, ca de altfel şi la sloturi sau la jocuri de masă. Una este alta, cele mai atractive rămân jackpoturile progresive puse la bătaie cu generozitate, în vreme ce noii înregistraţi pe site pot beneficia de bonusuri consistente de bun venit.

Prin oferta sa variată şi prin premiile puse la dispoziţie, Sportingbet Romania se prezintă ca un site pe cât de decent, pe atât de generos. Premiile îţi sunt dezvăluite gradual, la pachet cu distracţia.