Circus

Bonus Depozit: 100%
Bonus Joc: 1000 RON

Circus

Rating: 9.2

  • Premii substanțiale la înregistare;
  • Tranzacții sigure;
  • Gamă variată de jocuri.

An înființare: -
Licenta ONJN: L1162106W000656

Bun venit pe Circus, cea mai nouă casă de pariuri din România!

Licenţiată în 2016, Circus poate fi considerată una dintre cele mai noi case de pariuri din România. Aceasta pune accentul preponderent pe secţiunea de cazinou, chiar numele de Circus ducându-te cu gândul la distracţie şi adrenalină, împrumutate de la vechii romani. Interfaţa cu utilizatorii este asigurată prin site-ul Circus Romania, pe care jucătorii pot face cunoştinţă cu unele dintre cele mai noi jocuri de masă şi de tip slot, dar şi cu premii generoase puse la dispoziţie. Într-un cuvânt, Circus Romania reprezintă elementul de noutate pe care piaţa caselor de pariuri şi a cazinourilor online din ţara noastră îl aştepta, venind în întâmpinarea amatorilor de adrenalină cu sisteme noi de joc şi promoţii speciale.

Un nou venit în lumea cazinourilor

Circus Romania poate fi considerat ultimul venit în lumea cazinourilor online. Acesta optează pentru o grafică în care domină puterea contrastelor, imaginile intens colorate ieşind în evidenţă strident de pe fundalul negru. Cu toate acestea, secţiunile de pe Circus Romania sunt suficient de vizibile, astfel încât navigarea şi accesarea jocurilor este mai mult decât uşoară. Astfel, dacă secţiunile principale le găseşti afişate pe partea din stânga, le poţi avea şi personalizat, cu icoane mari, în jocul paginii, începând cu jocuri slot, ruletă, jocuri de cărţi sau cazinou live. De asemenea, pe fiecare secţiune în parte vei găsi subsecţiunile aferente. Spre exemplu, la jocuri slot, vei găsi detaliate categorii în funcţie de popularitate, de tehnologia folosită sau de producătorii acestora. La fel se va întâmpla şi pe celelalte categorii de pe Circus Romania, unde vei avea parte de mari surprize, pe măsură ce vei accesa fiecare secţiune.

Despre jocuri

Fiind un cazinou aflat la început, te vei aştepta ca pe Circus Romania să existe jocuri puţine şi necunoscute. Dimpotrivă, vei avea surpriza să constaţi că, cel puţin la secţiunea sloturi, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă consistentă de jocuri, afişate pe cel puţin 4-5 pagini. Astfel, ai posibilitatea să testezi jocuri începând de la cele clasice, precum Super Fast Hot Hot, până la cele din generaţia nouă, inspirate din producţii cinematografice de răsunet. Pe Circus Romania vei avea posibilitatea să simţi suspansul din Basic instinct sau 24 de ore, dar şi să alergi după un Jackpot Rango sau alte jocuri cu jackpot progresiv. Site-ul este unul care te incită la distracţie şi mize mari.

O oportunitate de câştig

În ciuda noutăţii, Circus Romania este perfect legal, fiind licenţiat în 2016 de către Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc. Totodată, acesta are secţiuni dedicate pentru jucătorii care întâmpină diverse probleme, precum şi recomandări pentru a paria responsabil. Totodată, fiind un site la început, pe acesta ai posibilitatea de a descărca jocurile şi de a le testa cu titlu gratuit, făcându-ţi mâna pentru jocul pe bani reali.

În concluzie, Circus Online reprezintă un element de noutate pe piaţa cazinourilor online, reprezentând o oportunitate în plus pentru cei aflaţi în goana după marile câştiguri.