Dă lovitura la Pariuri cu Oferte Exclusive!

Cele mai bune oferte de la cazinouri recomandate

Pariuri Speciale!

100% Până la

1500 RON

  Pariu Fără Risc 100% până la 250 RON

Bonus 100% până la 300 RON + 10% la Cazinou + 40 RON Pariu Gratis

În prezent, Casa Pariurilor nu are o ofertă de bun venit

100% Pariu Fără Risc

până la 300 RON

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai bune oferte

De ce să joci cu noi

1. Gamă Variată de Jocuri

2. Bonusuri Constante de Fidelizare

3. Tranzacții Rapide și Securizate

4. Cele mai Mari Cote


1. Șanse mai Mari de Câștig

2. Bonusuri și Rotiri Gratis

3. Relații cu Clienții excelente

Câștigători care s-au bucurat de pariuri sportive la Casele de pariuri recomandate

48.172 RON

UNIBET

 96.725 RON 

NETBET

32.000  RON

42.938 RON

480.001 RON

WINMASTERS

474.957  RON

NETBET

UNIBET

WINMASTERS

40.000 RON

FORTUNA

50.996 RON

FORTUNA

Câștig

Cazino

Casa Pariurilor ro – Casa Dezamăgirilor

Cu o gamă extrem de limitată de sporturi la care poți paria, Casa Pariurilor ro este dezamăgitoare pe toate planuri. Așteptam cu nerăbdare să testez această casă de pariuri, dar fie așteptările mele au fost prea ridicate, fie nu s-au aliniat astrele, în orice caz, ceva nu a mers așa cum mă așteaptam iar înteraga mea experiență a fost complet îngrozitoare. Dar înainte de a vorbi despre Casa Pariurilor oferta, să facem cunoștiință.


Noi suntem Cazinou România, un site care reunește iubitorii de jocuri de cazinou și pariuri sportive. Pe site-ul nostru găsești în permanență aritcole informative și oferte speciale la înregistrarea în cazinourile românești de top. Pentru că știm ce înseamnă o experiență completă de joc și pentru că ne dorim să oferim tot ce este mai bun jucătorilor, suntem extrem de selectivi cu cazinourile sau cu casele de pariuri pe care alegem să le prezentăm.


Sunt multe aspecte pe care le luăm în considerare, de la cele mai evidente (ne asigurăm că au licența ONJN), la unele mai puțin evidente (precum politica de fidelizare a jucătorilor), până la subtilități (numărul mare de posibilități de a face depozite, ușurința retragerilor sau serviciul de clienții). Toate aceste lucruri și multe altele sunt anamlizate în permanență de Cazinou România, pentru a ne asigura că venim în fața jucătorilor cu cea mai bună ofertă la cele mai bune cazinouri sau case de pariuri.


Casa Pariurilor oferta de bun venit


Pe Casa Pariurilor oferta este inexistentă. Aceasta nu este o exprimare metaforică, în încercarea de a face oferta să pară mică ci pur și simplu, pe Casa Pariurilor nu există o ofertă atunci când îți deschizi un cont de jucător. În general, casele de pariuri și cazinourile oferă bonusuri la înregistrare, rotiri gratuite, free beturi, pariuri fără risc, cote mai mari, în orice caz, în momentul în care îți deschizi un cont de jucător pe site, primești un premiu. Dar pe Casa Pariurilor oferta de bun venit nu există, pentru că ei nu au o politică de fidelizare și recompensare a jucătorilor. De ce ai vrea să joci într-un loc în care să nu fii respectați? Mai ales că există multe case de pariuri unde poți avea parte de experiențe de joc și câștiguri mult mai mari.


Casa Pariurilor oferta de joc


Așa cum vă spuneam și la început, pe Casa Pariurilor ro, lucrurile sunt dezamăgitoare din mai multe puncte de vedere. Ținând cont că ei își dedică o parte importantă a activității lor pariurilor sportive, te-ai aștepta ca experiența de pariuri să fie extrem de bună. Cazinoul este relativ o noutate pe site-ul lor. În schimb, ei au pe site o gamă limitată de sporturi (vreo 15) pe care poți paria, spre deosebire de alte case de pariuri recomandate de Cazinou România unde poți paria la peste 170 de tipuri de sporturi. Și secțiunea Live de pe Casa Pariurilor ro, este la fel de slabă.


Putem concluzia lejer că pentru noi Casa Pariurilor ro este o dezamăgire colosală. Nu găsim niciun motiv, în prezent, pentru care ar trebui să îți deschizi un cont de jucător la această casă de pariuri, sau să continui să joci.


Descoperă pe site-ul nostru oferte de înregistrare la case de pariuri de top și bucură-te de cea mai bună experiență de joc.


©2017 CazinouRomania, Toate drepturile rezervate