bonusuri de bun venit la fortuna ro

Bonusurile de bun venit Fortuna ro

Sunt multe diferențe înter cazinourile fizice și cele online, asta este clar. Există cu siguranță avantaje și dezavantaje, dar noi credem că număr de avantaje este semnificativ mai mare. Unul dintre aceste avantaje despre care vreau sa vă vorbesc astăzi este bonusul de bun venit. În primul rând, ar fi fair-play să spunem din start că există mai multe tipuri de bonusuri, iar cazinourile care se respectă și au o politică de fidelizare proactivă și serioasă, cum este Fortuna ro, oferă bonusuri considerabile și avantajoase pe toată durata activării contului. Dar să o luăm cu începutul și pentru a face lucrurile mai simple, mă voi referi la Forutna ro, deși majoritatea lucrurilor vor fi aplicabile pentru cazinourile noastre partenere.

În primul rând, ar trebui să știi că un bonus reprezintă o sumă virtuală de bani pe care poți să o joci în cazinourile online, cum este Fortuna ro, respectând niște criterii de rulare și anumite condiții, care sunt diferite de la un cazinou la altul. Acum, probabil că te întrebi cum pot cazinourile și mai ales, de când, să ofere bani gratis? Acest lucru are două explicații extrem de pertinente. Pe de o parte, cheltuielile din cazniourile  online nu sunt atât de mari precum cheltuielile fixe din cazinourile reale. În plus, deja începe să se concretizeze o concurență foarte serioasă printre aceste cazinouri online, astfel încât nu mai există loc de ezitare.

Bonusurile de înregistrare pe Fortuna ro

Trebuie să știți că în primă fază există două tipuri de bonusuri de bun venit. Există un tip de bonusuri care se acordă fără a face niciun depozit. Acestea sunt în general rare și au o sumă fixă pe care o primești în momentul în care te înregistrezi într-un cazinou. Un alt tip de bonus, este cel de dublare (mai rar triplare) a primului depozit pe care îl faci la înregistrare.

Evident că pentru fiecare dintre aceste bonusuri există condiții de rulare a banilor, astfel încât fii sigur că le citești pe Fortuna ro, sau pe orice alt cazinou intri, pentru a te asigura că îndeplinești condițiile necesare de joc și ulterior de retragere a banilor.

Sisteme de fidelizare

Așa cum am mai spus-o și în trecut, și probabil că am să o mai spun de vreun milion de ori în continuare, pentru noi este extrem de importantă fidelizarea utilizatorilor. Nu recomandăm niciodată cazinouri care nu au puse la punct diverse metode de recompensare a utilizatorilor, fie că vorbim despre bonus Fortuna ro la al doilea, al treilea ș.a.m.d depozit, sau despre rotiri gratuite, sau pur și simplu oferirea de puncte VIP ce te ajută să trăiești experiența de joc la un alt nivel.

Nu ni se pare ok, să nu mai primești bonusuri sau sume de bani în contul tău de jucător, mai ales ținând cont de faptul că așa cum spuneam, concurența se dovedește a fi din ce în ce mai mare. Site-urile recomandate de Cazinou România, așa cum este și Fortuna ro sunt cazinouri care oferă astfel de premii, acesta fiind unul dintre criteriile esențiale după care ne alegem partenerii.